Creme de față profesionale - sfaturi utile

Cremele de fata se impart in mai multe categorii, in functie de efecte si tipurile de ten. Pentru rezultate eficiente este foarte important ca alegerea sa fie facuta tinand cont de aceste aspecte. Astfel, exista creme pentru ten sensibil, creme pentru ten matur, creme pentru ten uscat, creme pentru ten gras, creme pentru ten mixt. Exista creme cu efect de hidratare, creme cu afect antirid, creme cu efect energizant, creme de albire.

De asemenea, exista creme pentru diverse categorii de varste, creme pentru 20 ani+, creme pentru 30 ani+, creme pentru 40 ani+ si chiar creme speciale pentru categoria 60 de ani+. Pentru rezultate maxime si de lunga durata se recomanda ca produsele alese sa fie de cea mai buna calitate.

Este recunoscut faptul ca cele mai eficiente creme sunt cremele profesionale pentru ingrijirea tenului. Avantajul lor este ca le puteti achizitiona nu numai in cantitati tipice pentru o crema si anume 25 ml sau 50 ml ci si in cantitati mari, de 250 ml sau chiar 500 ml. Nivelul preturilor cremelor profesionale pentru ingrijirea tenului este ceva mai ridicat fata de cel pentru cremele clasice insa efectele merita investitia, mai ales ca produsele profesionale contin ingrediente alese cu grija, de cea mai buna calitate si preponderent naturale.

Recomandări - Creme de față - detalii | preț | comandă

 

 


Cosul dvs.:

Logare Clienti

livrare Curier

 

Livrarea produselor cosmetice comandate online se face prin
Curierat Rapid
taxa de livrare este de
14 lei/colet,
in toate orasele tarii!
 
La comenzi de
peste 250 lei,
LIVRARE GRATUITA!
 
PENTRU COMENZI TELEFONICE:

VODAFONE
0735  953  414

ORANGE
0744  938  633
 

 PENTRU COMENZI
PRIN E-MAIL:

comenzi@
profesionalcosmetics.ro

 

Newsletter